Spedition Herbert May GmbH

Karriera / Punë – APLIKACION

Kërkohet shofer kamioni (M/F/D)

C/CE | Transporti në distanca të gjata brenda Gjermanisë

DISPOSALISTI (M/F/D)

TRANSPORTI MALLRAVE

Ne jemi duke kërkuar për një shofer kamioni (m/f/d) dhe/ose një dispeçer (m/f/d) tani ose sa më shpejt që të jetë e mundur.

Ne jemi një kompani logjistike moderne, e mesme dhe familjare me bazë në Neuwied am Rhein.

Ne ofrojme:

– pagesa tërheqëse
– Pozicioni i përhershëm me kohë të plotë
– Flota moderne e mirëmbajtur
– bashkëpunimi kolegjial ​​në ekip

Ju sillni me vete:

– Aftësi gjuhësore si anglisht, gjermanisht apo gjuhë të tjera
– sjellje të mbajtura mirë
– Leje drejtimi e vlefshme CE (ose C / C1E) me kodin 95 (*si SHIFER I KAMIONIT)
– gatishmëria për të komunikuar dhe marrë pjesë në një mënyrë të orientuar nga ekipi
– Besueshmëria

Më pas presim me padurim të marrim aplikimin tuaj në:

dispo@may-spedition.de

Ose përdorni formularin tonë të aplikimit!

DËRKONI DETAJET E KONTAKTIT

Mbrojtja e të dhënave *

*Fushat e kërkuara

Formulari i mësipërm përdoret për të transmetuar detajet fillestare të kontaktit. Përndryshe, do të ishim të lumtur të merrnim një aplikim të plotë me email dispo@may-spedition.de  ose me postë në HERBERT MAY GMBH, Gumbinnenstrasse 1, D-56566 Neuwied.