Spedition Herbert May GmbH

Кариера / Работа – АПЛИКАЦИЈА

Се бара возач на камион (M/F/D)

C/CE | Превоз на долги релации во Германија

ОТПАДНИЧКИ (M/F/D)

ТОВАРЕН ПРЕВОЗ

араме возач на камион (m/f/d) и/или диспечер (m/f/d) од сега или што е можно побрзо.

Ние сме модерна, средна големина и семејна логистичка компанија со седиште во Нојвид ам Рајн.

Ние нудиме:

– атрактивна плата
– Постојано работно место со полно работно време
– добро одржуван, модерен возен парк
– колегијална соработка во тимот

Со себе носите:

– Јазични вештини како англиски, германски или други јазици
– негувани манири
– важечка CE возачка дозвола (или C / C1E) со шифра 95 (*како ВОЗАЧ КАМИОН)
– подготвеност за комуникација и учество на тимски ориентиран начин
– Доверливост

Потоа со нетрпение очекуваме да ја добиеме вашата апликација на:

dispo@may-spedition.de

Или користете го нашиот формулар за апликација!

ПОДНЕСЕТЕ ДЕТАЛИ ЗА КОНТАКТ

Заштита на податоци *

*Задолжителни полиња

Горенаведениот формулар се користи за пренос на првичните податоци за контакт. Алтернативно, со задоволство би добиле комплетна апликација по е-пошта dispo@may-spedition.de  или пошта до HERBERT MAY GMBH, Gumbinnenstrasse 1, D-56566 Neuwied.